Teodorescu, de la Prefectură în Parlament

Premierul Victor Ponta a venit, ieri, în Gorj pentru a fi prezent la instalarea fostului său şef de cabinet, Claudiu Teodorescu, în funcţia de prefect. Nici nu terminase citirea jurământului, că Ponta avea noi planuri pentru prefect. Poate parlamentare, se întreba preşedintele PSD.

Claudiu Teodorescu a fost instalat, ieri, în funcţia de prefect de către premierul Victor Ponta. Teodorescu şi-a depus jurământul în prezenţa reprezentanţilor Guvernului de la nivel central, a autorităţilor locale şi judeţene, precum şi a şefilor instituţiilor deconcentrate. În debutul evenimentului, Ponta i-a mulţumit lui Liviu Andrei pentru activitatea desfăşurată la Prefectură şi a recunoscut că Teodorescu nu deţine încă experienţa necesară pentru o astfel de funcţie. “Îi mulţumesc prefectului Liviu Andrei pentru întreaga lui activitate desfăşurată la Prefectură şi îi urez succes lui Radu Teodorescu. Ştiu că noul prefect nu are foarte multă experienţă dar are foarte multă credinţă. Sper că face treabă bună alături de şefii instituţiilor deconcentrate şi de viitoarea sa echipă. Mă uit la foştii prefecţii ai judeţului, prezenţi aici, şi realizez că toţi sunt parlamentari. Mă întreb când va ajunge şi Radu să candideze la Parlament”, a precizat premierul Victor Ponta. La rândul său, Claudiu Radu Teodorescu a menţionat că vrea să demonstreze că tinereţea nu este un handicap. “Vă mulţumesc pentru încrederea acordată. Am încredere în programul de guvernare. Vreau să demonstrez că tinereţea nu este un handicap şi să vă asigur de buna mea credinţă faţă de judeţul Gorj”, declarat Teodorescu.

Andrei: Vă mulţumesc că m-aţi suportat

Liviu Andrei a predat ştafeta spunând că are sentimentul că a făcut lucruri bune la nivelul judeţului Gorj. “Vă mulţumesc că m-aţi suportat atâta vreme şi mă voi retrage cu sentimentul că am făcut lucruri bune împreună”, s-a adresat Andrei directorilor instituţiilor deconcentrate şi angajaţilor Instituţiei Prefectului, prezenţi la instalarea lui Teodorescu. Şi Cârciumaru l-a regretat pe Liviu Andrei. “Mă despart de un om cu care am făcut întotdeauna echipă, fără să fi ţinut cont de culoarea politică. Îi urez succes lui Radu Teodorescu şi sunt convins că va face treabă bună pentru că a crescut alături de premierul Victor Ponta”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu. La rândul său, Ion Călinoiu a uitat neînţelegerile cu Andrei precizând că au făcut echipă chiar dacă nu au avut aceleaşi orientări politice. “Dacă am făcut echipă cu fostul prefect în ciuda orientărilor noastre politice nu văd de ce nu aş reuşi să fac echipă şi cu Radu Teodorescu”, a menţionat Călinoiu.

URARE

Fostul prefect este regretat şi de către Sorin Bucurescu, primarul comunei Slivileşti. “Îmi pare rău de fostul prefect pentru că am făcut o echipă bună împreună. Uşile dânsului mi-au fost întotdeauna deschise. Actualului prefect nu îi doresc altceva decât să fie la fel cum a fost fostul prefect”, a declarat Bucurescu.

Vizualizări: 213

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: