Teodorescu: Toate partidele ar trebui să susţină candidatul la regiune!

Prefectul Claudiu Teodorescu a declarat într-un interviu la Radio Infinit că toate partidele ar trebui să susţină candidatul Gorjului la alegerile pentru postul de guvernator al Regiunii Oltenia. Candidatul este bineînţeles Ion Călinoiu. Discursul prefectului este puţin schimbat. Dacă până acum evita să vorbească despre unele numiri la deconcentrate, acum spune că l-a preferat pe Ion Tudor la Drumuri Naţionale, Gorj, şi că noul director de la Finanţe, Constantin Şarapatin, va pleca dacă nu respectă proiectul de management.

Reporter: Unii l-au criticat pe domnul Ion Tudor, chiar se pricepe la toate?

Claudiu Teodorescu: Eu mi-am asumat acest lucru. Să vă spun un lucru. Încerc să fiu manager al instituţiei faţă de colegi, nu prefect, prefect sunt pentru judeţul Gorj. În instituţia mea eu sunt managerul instituţiei. Domnul Tudor este un bun manager, nu vorbesc de specialist într-un anumit segment. Domnul Tudor are o putere de muncă destul de mare şi pentru acest lucru am preferat ca domnul Tudor să fie managerul instituţiei respective. Sunt foarte mulţi specialişti în Direcţia de Drumuri, sunt recunoscuţi, dar doream un manager care să nu fie interesat de elementul tehnic, să aibă o imagine de ansamblu. Aşa văd eu lucrurile. Sunt foarte mulţumit de domnul Tudor, chiar dacă uneori face exces de prea multă muncă şi mai greşeşte, dar toată lumea greşeşte. Am încredere în domnul Tudor.   

Rep.: Dar despre domnul Şarapatin de la Finanţe ce părere aveţi?

C.T.: Am încredere mare în domnul Şarapatin, este un om cu mare experienţă în domeniul său de activitate. Nu spun că este cel mai bun. Dacă va greşi şi nu va respecta proiectul de management cu care a fost instalat în funcţie, va pleca. Nu eu i-am pus manageri acum, dumnealor şi-au făcut treaba.

Rep.: Îl susţineţi pe domnul Călinoiu la alegerile pe regiune?

C.T.: Sper şi susţin să avem un reprezentant din Gorj la nivel de conducere în structura regională. Gorjul a dat primul ministru al României sunt convins că acest lucru ne va avantaja foarte mult. Peste dăm şi preşedintele regiunii. Îmi doresc să fim bine reprezentanţi şi cred că Ion Călinoiu, ca şi preşedinte al regiunii, va fi unul dintre cei mai buni manageri pentru că are experienţă. Toate partidele politice ar trebui să susţină reprezentantul Gorjului.

Vizualizări: 123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: