Teren de un milion de euro pentru echipa de oină a Gorjului

Veşti bune pentru echipa de oină din comuna gorjeană Crasna. În viitor jucătorii se vor antrena pe un teren sportiv multifuncţional construit în localitate. Şi iubitorii altor sporturi vor beneficia de această investiţie, promit autorităţile locale din zonă. De precizat este faptul că echipa de oină de la Crasna este în campionatul naţional.

Autorităţile locale din Crasna au obţinut finanţare pentru realizarea acestui teren sportiv multifuncţional în valoare de 1.000.000 de euro. În perioada următoare se va organiza licitaţia pentru contruirea bazei sportive la care primăria a contribuit numai cu 10%. "Este vorba de un teren sintetic cu nocturnă pentru oină, handbal şi fotbal şi un teren cu tartan pentru tenis, volei şi baschet. Vreau să vă spun că are vestiare şi o capacitate de 200 de locuri în tribune", a precizat viceprimarul din comuna Crasna, Gheorghe Sanda.

Comuna Crasna se mândreşte cu echipa de oină, care este printre puţinele din ţară şi care activează în Campionatul de Oină al României.

Vizualizări: 1,633

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: