Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Theresa May propune din nou amânarea ieşirii Marii Britanii din UE

Marea Britanie va trebui să solicite din nou amânarea ieşirii din Uniunea Europeană, a declarat marţi seară premierul Theresa May, exprimând disponibilitatea de a colabora cu opoziţia pentru depăşirea impasului intern privind Brexit.

"Retragerea din UE cu un acord este cea mai bună soluţie, astfel că vom avea nevoie de o nouă prelungire a negocierilor în virtutea Articolului 50, o amânare cât mai scurtă posibil", a declarat Theresa May, potrivit postului Sky News.

Camera Comunelor a respins de trei ori Acordul negociat de Guvernul Theresa May cu Uniunea Europeană. Bruxellesul a amânat producerea Brexit până pe 12 aprilie în cazul în care Camera Comunelor nu va adopta proiectul de acord. În cazul în care acordul ar fi aprobat, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană ar urma să se producă pe 22 mai.

Liderii şi oficialii europeni îşi manifestă tot mai deschis frustrarea după ce parlamentul britanic a respins în mod repetat atât acordul privind Brexitul cât şi posibile alternative la acest acord, astfel că sporeşte riscul de a se concretiza scenariul unei retrageri a Regatului Unit din UE fără un acord.

''Singura cale de a evita un Brexit fără acord este şi va fi printr-o majoritate pozitivă'' în parlamentul britanic, a declarat marţi negociatorul şef al UE în dosarul Brexit, Michel Barnier, citat de agenţia dpa. ''Nu s-a conturat nicio majoritate pentru ceva. Sunt numai majorităţi contra'', a adăugat el, remarcând totuşi că opţiunea unei uniuni vamale a Regatului Unit cu UE a fost respinsă de Camera Comunelor la o diferenţă mică de voturi.

Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: