Tichete de sărbători pentru unii locuitori ai oraşului Rovinari

Primăria şi Consiliul Local Rovinari oferă, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, beneficii sociale persoanelor cu posibiliăţi financiare reduse.

Astfel, persoanele ale căror venituri/membru de familie se încadrează până la suma de 559 lei vor beneficia de pachete cu dulciuri pentru copii şi tichete sociale în valoare de 60 lei/tichet.

Înscrierile se efectuează în perioada  07 noiembrie -23 noiembrie 2022, între orele 10.00-15.00, la sediul Primăriei Rovinari – Compartimentul Protecție Socială, unde se va elibera un bon de ordine pe care îl va prezenta  persoana înscrisă la distribuirea tichetului în data programării.

Tichetele sociale vor fi distribuite persoanelor singure și familii cu doi membri  – un  tichet; familiilor compuse din 3-5 membri – două tichete; familiilor compuse din  peste 5 membri – trei tichete.

  

Acte necesare :

 – cerere și declarație pe propria răspundere;

 – acte de identitate ale solicitantului și ale membrilor familiei;

 – acte de stare civilă;

 – certificate de naștere pentru persoanele cu vârsta de până la 14 ani;

 -hotărâre definitivă și irevocabilă de incredințare a minorilor, de încuviințare a adopției, hotărâre plasament familial al minorului, documente din care să rezulte calitatea solicitantului de tutore sau curator ;

 – persoanele majore care frecventează cursurile școlare, forma de zi, vor prezenta adeverință de la unitatea școlară în care se va menționa forma de învațământ ;

 -veniturile persoanei singure sau ale familiei se dovedesc cu adeverințe privind salariul  net, cupoane, mandate sau taloane pentru veniturile realizate,etc;

– contract de proprietate al imobilului ( inchiriere, comodat,etc);

– persoanele majore care nu realizează venituri din nici o sursă vor depune cerere la sediul Primăriei oraș Rovinari pentru eliberarea unei adeverințe ANAF-PATRIMVEN.

Vizualizări: 548

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: