Tilea nu mai e director la Hidroelectrica

Cătălin Tilea este acum inginer şef al Uzinei Târgu Jiu, subordonată Porţilor de Fier Mehedinţi. Printr-o decizie a conducerii de la sfârşitul lunii mai, Sucursala de Hidrocentrale Târgu Jiu a fost desfiinţată. Desfiinţate au fost şi cele zece puncte de lucru, Suseni, Vădeni, Preajba, Clocotiş, Vîja, Tismana Aval, Tismana Subteran, Motru şi  Cerna.

La vremea aceea, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj Ion Călinoiu dădea asigurări că va face tot posibilul pentru a evita acest lucru. Reorganizarea companiei a dus la circa o sută de disponibilizări de la Hidroelectrica, cele mai multe dintre ele fiind deja atacate în instanţă. Acum, cele circa două sute de persoane sunt mulţumite că au rămas la locurile de muncă şi speră că nu vor mai fi concedieri.

La Târgu Jiu Cătălin Tilea nu mai este director, ci inginer şef al uzinei. Coordonează echipa de la Gorj, dar dă raportul şefilor din Mehedinţi, a confirmat acesta.

Pericolul concedierilor nu a trecut deoarece în decizia de desfiinţare a Sucursalei Târgu Jiu se specifică faptul că va trebui păstrat doar personalul strict necesar pentru desfăşurarea activităţii.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: