Tineri din 8 ţări, la Târgu Jiu. Primiţi cu jeleuri tricolore

Peste 40 de tineri din opt ţări au venit la Târgu Jiu pentru a căpăta competenţe în vederea găsirii unui loc de muncă sau pentru a-şi dezvolta o afacere. Este vorba de tineri din Slovacia, Serbia, Georgia, Turcia, Grecia, Italia, Lituania şi România.

Tinerii au fost incluşi într-un proiect finanţat de Comisia Europeană al Centrului pentru Educaţie şi Consultanţă Instrumente Structurale (CECIS) care are ca scop dobândirea de competenţe pentru a-şi găsi un loc de muncă sau pentru a deveni freelancer sau antreprenor. Au venit la Târgu Jiu în data de 23 iunie şi vor pleca pe 1 iulie. Tinerii participă la vizite de studiu, la workshop-uri şi la conferinţe susţinute de antreprenori din ţară şi străinătate în mediul on-line.

Joi, 28 iunie, tinerii au mers într-o vizită de studiu la sediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. „Au vizitat sediul, după care am discutat în sala de conferinţe. Le-am oferit jeleuri învelite în şic alb cu tricolorul”, a spus Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 1,073

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: