Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tineri gorjeni, reținuți pentru viol

Doi tineri de 24 și 28 de ani, ambii din municipiul Târgu Jiu, au fost reținuți luni pentru 24 de ore fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

"Aceștia, în noaptea din 30/31 martie a.c., ar fi obligat o femeie, de 36 de ani, din comuna Bălești, să întrețină raporturi sexuale cu ei, împotriva voinței sale, lipsind-o de libertate, în timp ce se aflau în incinta unui imobil, de pe raza municipiului Târgu Jiu", arată IPJ Gorj.

Persoana vătămată a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru a fi examinată.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta, iar în cursul zilei de astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propunerile legale. (A.A.)

Vizualizări: 3,925

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: