Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tineri răniți în accident

Doi tineri de 19 și 29 de ani au fost răniți vineri noaptea într-un accident petrecut pe raza localității gorjene Plopșoru, satul Ceplea. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a ajuns, cu roțile în sus, în curtea unei case.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și două ambulanțe din cadrul SAJ Gorj.

Echipajele sosite la fața locului au constatat că, în urma impactului, au rezultat două victime, care fuseseră scoase din autovehicul de câțiva cetățeni.

Cei doi bărbați au primit primul ajutor calificat la fața, locului fiind preluați de către ambulanțe și transportați la spital, transmite ISU Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 6,502

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: