Tinerii acuzaţi de tâlhărie şi-au recunoscut faptele

Cei cinci tineri din Târgu Jiu şi Licurici, reţinuţi joi, 22 octombrie, fiind cercetaţi pentru săvârşirea a trei infracţiuni de tâlhărie, şi-au recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.

Tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani au stat o noapte după gratii, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, după ce în data de 21 şi 22 octombrie au prădat trei persoane pe raza municipiului Târgu Jiu. Una dintre victime a fost un copil de numai 10 ani, pe care l-au deposedat pe strada 1 Decembrie de telefonul mobil. O altă victimă a lor a fost o femeie de 31 de ani din Plopşoru, căreia i-au smuls geanta de pe umăr în timp ce se deplasa pe strada 23 August din municipiu, în care avea bani, acte, dar şi câteva carduri. Fără telefon a rămas şi un tânăr în vârstă de 15 ani din Ciuperceni, care a avut ghinionul să cadă în plasa acestora în timp ce se plimba prin parcul de la Coloana Infinitului.

Cei cinci tâlhari au fost prezentaţi vineri procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propunere de arestare preventivă. Avocaţii acestora, din oficiu, au spus înainte de a începe audierile că aceştia şi-au recunoscut faptele. Din spusele anchetatorilor, minorii au fost îndemnaţi de unul dintre suspecţii majori. Minorii provin din familii dezbinate sau cu probleme financiare. Apărătorii sperau ca aceştia să obţină o pedeapsă cât mai blândă, mai ales că se aflau la prima abatere, dar şi pentru că prejudiciile în acest caz au fost recuperate în totalitate.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: