Tinerii care au tăiat urechea unei italience au mașină de Gorj

Cei trei tineri români, care în urmă cu câteva zile au torturat și jefuit o familie din Lanciano (Chieti), Italia, au fost prinși. Aceștia au pătruns în vila medicului Carlo Martelli, de 69 de ani, și pentru a-l convinge să spună unde este seiful, după bătăi crunte, i-au tăiat urechea soției sale, Niva Bazzan.

La jaful sângeros au participat patru indivizi cu fețele acoperite, cel de-al patrulea bănuindu-se că ar fi un italian. Potrivit victimelor, numai unul dintre tâlhari vorbea bine italiana. După două ore de tortură și teroare, bandiții au luat banii pe care i-au găsit și trei carduri de la bărbat, care le-a dat parola. Autorii jafului au folosit mașina femeii și au retras 3.400 de euro, unul dintre membrii grupului fiind în permanență în casă, pentru a păzi familia.

În tot acest timp în vilă să afla și fiul celor doi, un bărbat de 30 de ani, invalid, pe care tâlharii l-au lăsat în pace. Imediat ce s-a reclamat atacul bandiților a fost declanșată alerta națională, poliția reușind să-i prindă doar pe români. Aceștia încercau să fugă din țară cu un autoturism VW Golf, mașină care a fost folosită și în jaful de la vila medicului Martelli. Autoturismul este înmatriculat în Gorj, GJ-59-GLF, iar cei trei arestați sunt doi frați și un văr. Presa din Italia le-a dezvăluit numele, Constantin Turlică, de 22 de ani, Ion Cosmin Turlică, de 20 de ani, și Aurel Rușeț, de 25 de ani.

Detalii pe jienii.ro

Vizualizări: 17,715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: