Ingredientul care face ciorba şi mai gustoasă, înlocuind smântâna

Ciorba este unul dintre cele mai apreciate preparate în România și nu lipsește de la mesele principale. Majoritatea gospodinelor știu să o gătească dar nu toate cunosc faptul că nu trebuie să mai adauge smântână în ciorbă pentru că există un alt ingredient o face mai gustoasă.

Toată lumea știe să gătească acest preparat delicios, iar majoritatea gospodinelor preferă să folosească smântână la anumite feluri de ciorbă. Smântâna se poate îmbrânzi și nu oferă niciun un gust atât de delicios preparatului, așa că bucătarii au dezvăluit secretul vechi al ciorbei gătite cu lapte bătut.

Spre exemplu, ciorba clasică de cartofi poate fi asezonată cu lapte bătut, așa că veți obține un preparat culinar absolut delicios. Însă și alte ciorbe pot fi combinate perfect cu lapte bătut. Dacă nu știați până acum, în trecut, ciorba de dovlecei se făcea cu lapte bătut, nu cu smântână.

Vizualizări: 6,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: