Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Trei gorjeni duși în arest

Trei bărbați din Târgu Cărbunești au fost reținuți luni pentru 24 de ore, fiind acuzați de mai multe infracțiuni. Cei trei au vârste cuprinse între 37 şi 44 de ani și sunt bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ Gorj, aceştia ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui localnic, de 39 de ani, unde au lovit cu pietre şi cu o lopată geamurile şi zidul locuinţei acestuia, spărgând geamul de la uşa de acces, cât şi geamurile autoturismului persoanei vătămate.

De asemenea, tot aceştia au mai pătruns şi în curtea unui alt localnic, unde au aruncat cu pietre, fapte prin care au adus atingere ordinii şi liniştii publice. (A.A.)

Vizualizări: 2,542

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: