Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Atenţionarea de vreme rea, prelungită până joi

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit intervalul în care este valabilă atenţionarea de vreme rea. Astfel, până pe 27 septembrie, la ora 09.00, în toată ţara vor fi temperaturi scăzute, intensificări ale vântului şi brumă timpurie.

Meteorologii anunţă că, în intervalul menționat, vremea va fi rece, iar valorile termice, atât cele diurne, cât și cele nocturne, vor fi în general cu 4-8 grade mai coborâte decât normele perioadei. În timpul nopților și al dimineților, local în centrul țării, pe arii restrânse în nord-vestul teritoriului și în dealurile Munteniei și ale Olteniei și cu totul izolat în rest, temperaturile vor coborî sub 0 grade și se va produce brumă. Pe parcursul zilei de marți, 25 septembrie, vântul va mai avea unele intensificări în cea mai mare parte a țării. La munte vor fi rafale în general de 70…90 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m, trecător vor fi precipitații slabe, mixte.

Miercuri, 26 septembrie, intensificări ale vântului se vor mai semnala în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 45-55 km/h. (A.A.)

Vizualizări: 1,598

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: