Tinerii morţi în accident erau sprijin pentru un copil fără părinţi

Trei tineri din Târgu Jiu şi o tânără din Tismana, care au murit în accidentul de la Drăguţeşti zilele trecute, au fost conduşi pe ultimul drum. Sute de oameni au fost la înmormântarea celor trei tineri care locuiau în acelaşi bloc. Odată cu dispariţia tinerilor, a dispărut şi sprijinul financiar al unui copil din bloc, rămas fără părinţi.

Durere şi lacrimi în familiile tinerilor care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident rutier de la Drăguţeşti. Familiile i-au condus, ieri, pe ultimul drum şi şi-au luat rămas bun de la ei pentru totdeauna.

Oamenii din bloc au povestit că au pus mână de la mână pentru a ajuta familiile celor dispăruţi. La înmormântare a fost şi Dan Diaconescu, care a povestit că blocul în care stăteau tinerii este în apropiere de hotelul unde este cazată echipa sa de televiziune. „Mi-au spus oamenii lucruri cutremurătoare. Cei trei tineri dispăruţi în accident erau singurul sprijin pentru un copil din bloc, rămas fără părinţi. Fiecare îi dădea câte doi lei pe zi, din puţinul lor, pentru pentru ca cel mic să aibă şase lei pe zi. Mi-a povestit o fetiţă din bloc, că micuţul are nevoie de o centrală termică”, a spus Dan Diaconescu.

Tinerii se întorceau de la o petrecere de Sfinţii Mihail şi Gravril, când o clipă de neatenţie le-a curmat viaţa. Şoferul, un tânăr de 21de ani, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi într-o curbă periculoasă a pierdut controlul asupra volanului şi a părăsit partea carosabilă. Impactul a fost unul fatal pentru iubita şoferului care era în dreapta, dar şi pentru trei prieteni ai acestuia.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: