Tinerii reţinuţi foloseau droguri puternice

Potrivit unor surse judiciare, între substanţele folosite de cei trei tineri se află atât droguri puternice, cât şi substanţe utilizate în unităţile medicale unde sunt internate persoanele dependente de droguri. Cel mai probabil, în cursul zilei de vineri, cei trei vor fi prezentaţi Tribunalului Gorj cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit poliţiştilor, sunt implicaţi trei tineri din municipiul Târgu Jiu - dintre care doi sunt rude ale unor magistraţi din judeţul Gorj - au fost reţinuţi de poliţiştii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Gorj pentru deţinere de droguri în vederea consumului.

Unul dintre tineri, Cătălin Avramescu, este fiul unei judecătoare din Gorj, iar un alt tânăr, Constantin Gherghe, este nepotul unui procuror care îşi desfăşoară activitatea la Târgu Jiu.

Doi dintre tineri au fost prinşi miercuri seara în Bucureşti, iar cel de-al treilea a fost audiat joi la Târgu Jiu, de procurorii DIICOT, după care a fost reţinut şi trimis, de asemenea, în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. În luna august, alţi doi tineri gorjeni au fost reţinuţi pentru trafic de droguri, în locuinţa unuia dintre ei fiind descoperite 15 grame de canabis.

Vizualizări: 73

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: