Toader Pasti a demisionat. L-a supărat un coleg de partid!

Mai bine de patru ore a ținut joi ședința Consiliului Local Târgu Jiu. Președintele de ședință, social-democratul Constantin Ștefan, nu a reușit să conducă ședința și s-a lăsat la rândul lui condus de consilierul ALDE Eduard Lădaru, care a avut zeci de intervenții.

Exasperat, consilierul PSD Cristian Toader Pasti i-a reproșat colegului lui de partid, Constantin Ștefan, că a pierdut ședința de sub control. Acesta i-a răspuns cu ironii, ceea ce l-a determinat pe Toader Pasti să demisioneze. “Vă rog să luați act că începând de astăzi în dau demisia din Consiliul Local. Vă mulțumesc foarte mult. Eu sunt un om de cuvând și când spun un lucru, îl spun. Pentru că nu îmi place să își bată joc de mine domnul Ștefan”, a spus consilierul demisionar.

Toader Pasti și-a explixat gestul: “Niciodată nu mi-am călcat pe conștiință. Conștiința mea este curată, e singurul lucru care mi-a rămas în viața asta și la care țin foarte mult. Nu vreau să fac rabat de la acest lucru. Să fie foarte clar și, din acest moment, nu o să te mai deranjez niciodată”.

Pe Constantin Ștefan nu l-a afectat deloc gestul colegului său. “Nu mă deranjați, dumneavoastră ați spus că eu sunt problema aici. Dvs. ați făcut acuze, nu eu”, a spus Șefan la jumătatea ședinței, care a continuat la fel de haotic până la final.

Vizualizări: 2,822

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: