Tot mai multe fete de liceu fug de acasă

Două fete din Târgu Jiu au fost date dispărute acum două zile, după ce la începutul săptămânii a fost anunţată şi dispariţia unei adolescente din Runcu.

La data de 3 iunie 2014, ora 20:00, Poliţia Municipiului Tg.Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că Ţăpârdea Iuliana-Ioana, în vârstă de 16 ani, domiciliată în comuna Jupîneşti, internată într-un centru de primire minori, a plecat dimineaţa la cursuri la o unitate de învăţământ din Tg.Jiu, iar până la momentul respectiv nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,75 m, greutate 50 kg, constituţie atletică, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui, păr negru, ondulat. La data plecării  aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare neagră, o bluză mov cu motive florale, în picioare purta o pereche de balerini din plastic, iar la încheieturile mâinilor avea brăţări din material textile, de diferite culori. Din primele verificări a rezultat faptul că plecarea ar fi voluntară.

În seara aceleiaşi zile, la ora 21:00, o femeie din Tg. Jiu, a sesizat poliţia despre faptul că fiica sa, Osiac Marcela-Raluca, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, la data de 02.06.2014, ora 14:00 şi nu a mai revenit.  Semnalmente: înălţime 1,60-1,65 m, greutate 65 kg, corpolentă, ten deschis, faţa rotundă, păr şaten închis, drept, lung până la mijlocul spatelui, ochi căprui. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni tip jeans, de culoare neagră, tricou de culoare gri iar în picioare avea pantofi sport tip adidas, de culoare gri. Minora este cunoscută cu plecări voluntare şi repetate de la domiciliu.  

APEL

Persoanele care pot da relaţii despre minore  sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: