Tot mai multe zboruri din Italia, anulate

Compania aeriană Ryanair a fost constrânsă să anuleze până la 25% din zborurile italiene pe distanţă scurtă între 17 martie şi 8 aprilie, drept consecinţă a virusului Covid-19, informează compania low-cost pe propriul site, potrivit Rador.

"Toţi clienţii afectaţi de anulări au fost informaţi prin e-mail şi prin SMS cu opţiunea de a solicita o rambursare sau de a-şi reface rezervarea călătoriei. Dacă aveţi o întrebare specifică, vă rugăm să aşteptaţi, deoarece avem un volum mare de solicitări de contact", a anunţat compania britanică.

Coronavirul a determinat şi compania American Airlines să îşi anuleze zborurile din şi spre Milano Malpensa. "Din cauza reducerii cererii, American Airlines a suspendat zborurile din şi spre Milano Malpensa, din şi spre aeroporturile New York JFK şi Miami. Zborurile ar trebui să se reia pe 25 aprilie".

Decizia a venit după ce Statele Unite au ridicat nivelul de alertă pentru călătoriile în Italia din cauza epidemiei cu coronavirus, a declarat la conferinţa de presă vice-preşedintele american Mike Pence, anunţând că alerta de călătorie în anumite zone din Italia şi din Coreea de Sud a fost ridicată la "nivelul 4", adică "interzis călătoriilor".

​Și fotbalul are de suferit în Italia. Meciul Juventus - AC Milan, din manşa a doua a semifinalelor Cupei Italiei, prevăzut, miercuri, de la 21.45, a fost amânat din cauza epidemiei de infecţii cu Covid-19, informează lequipe.fr.

Partida trebuia să se dispute cu poţile închise, dar prefectura din Torino a decis amânarea întâlnirii. Italia este ţara europeană afectată cel mai mult de coronavirus, înregistrându-se pste 2.500 de cazuri de contaminare şi 79 de decese.

Vizualizări: 851

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: