Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tot mai mulți gorjeni află pe cont propriu dacă au Covid

28 de cazuri noi de Covid-19 au fost raportate marți de Direcția de Sănătate Publică Gorj. Dintre gorjenii infectați, 19 s-au testat la laboratoare private și doar nouă au fost identificați în baza anchetelor epidemiologice.

În data de 18 august 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 1318 persoane confirmate cu COVID-19, din care 1057 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 57 persoane au decedat.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au mai fost înregistrate două decese. Este vorba de o femeie în vârstă de 82 ani cu tumoră mediastinală, metastaze osoase, AVC sechelar (accident vascular cerebral) și aritmie extrasistolică; o femeie în vârstă de 85 ani cu demență senilă și fibrilație atrială.

Important de precizat este că erau 170 de teste în așteptare, un număr foarte mare.

La nivel național au fost anunțate 1.014 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS–CoV-2 și 45 de decese în 24 de ore. 

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.118. Dintre acestea, 479 sunt internate la ATI. 

Vizualizări: 2,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: