Toți liderii PNL intră în izolare, anunță Orban. Premierul, izolat la Vila Lac

Premierul Ludovic Orban anunță că toți liderii PNL, inclusiv el, se autoizolează după ce senatorul Virgil Chițac a fost infectat cu coronavirus. Premierul Orban a anunțat asta într-o conferință de presă, alături de ministrul Sănătății.

"Toți membrii PBN al PNL se vor izola la domiciliu. Toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze. Am cerut Ministerului Sănătății un mecanism rapid de anchetă epidemiologică în PNL", a spus Orban.

Acesta a spus că nu va merge la consultări la președintele Klaus Iohannis, pentru a nu-l expune, dar a mers la conferința de presă, expunând jurnaliștii. "Nu mergem la consultări la Cotroceni, ar însemna să expun persoana președintelui", a spus Orban, care le-a recomandat jurnaliștilor acreditați la guvern să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile.

"Miniștrilor și membrilor BEX PNL li se vor prelua probe pentru diagnostic rapid. Mă voi izola la Vila Lac 1 unde vom avea toate atribuțiile exercitate. Urmează să luăm o decizie pentru a vedea unde se izolează miniștrii", a mai spus Orban.

Acum se vede și mai clar lipsa de responsabilitate a liberalilor, care l-au retras joi pe Cîțu din postura de premier desemnat. România ar fi putut avea de ieri un guvern cu puteri depline, dar acum este în situația în care nu vor putea audia miniștrii propuși de viitorul premier desemnat.

Vizualizări: 2,009

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: