Trafic îngreunat din cauza unui accident

Traficul între Râmnicu Vâlcea şi Târgu Jiu a fost îngreunat timp de două ore marți, spre seară, din cauza unui accident pe DN 67, în Pietrari - Vâlcea. O şoferiţă a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o basculantă. Ambii şoferi au ajuns la spital, şoferiţa însă într-o stare foarte gravă, după ce a fost descarcerată.

Pompierii militari din cadrul ISU Valcea au fost solicitaţi în jurul orei 17:00. Un autoturism a intrat în coliziune cu un camion.

După ce victima a fost descarcerată, aceasta a fost predată unui echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă în stare de inconştienţă.

Şoferul camionului a solicitat şi el să fie transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, Cătălin Udrea, a precizat că accidentul a avut loc la km 169 + 500 m, de pe DN 67. Autoturismul era condus de o femeie care se îndrepta spre Horezu.

Într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din motive ce urmează a fi stabilite, a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune frontală cu o basculantă.

Galerie foto


Vizualizări: 7,105

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: