Traficanții de Xanax și-au primit pedepsele! Sunt cu executare!

O anchetă efectuată în cursul anului trecut de procurorii DIICOT Craiova care a dus la arestarea preventivă a doi gorjeni implicați într-o rețea de trafic de droguri s-a finalizat acum cu o primă condamnare a celor acuzați că duceau Xanax tocmai în Norvegia.

Nicușor Lăutaru, condamnat recent și într-un alt dosar de infracțiuni cu violență, împreună cu amicul său Liviu Vasile, au primit condamnări cu executare, magistrații considerându-i până la urmă un pericol public. Curtea de Apel Craiova a respins apelurile care au fost formulate atât de inculpați, cât și de procurori și, ca urmare, definitivă a rămas sentința dată la sfârșitul anului trecut de magistrații Tribunalului Gorj.
„Contopeşte pedepsele în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 11 luni la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă cu închisoare, plus 1800 lei amendă, urmând ca inculpatul să execute 2 ani şi 4 luni închisoare şi 1800 lei amendă. Constată executată pedeapsa de 1800 lei amendă, urmând ca inculpatul să execute 2 ani şi 4 luni închisoare. (…) Condamnă pe inc. Vasile Liviu la 1 an şi 8 luni închisoare(…), condamnă pe acelaşi inculpat la 1 an închisoare. (…) Contopeşte pedepsele în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 8 luni închisoare la care se adaugă o treime din cealaltă pedeapsă, urmând ca inculpatul să execute 2 ani închisoare. Deduce din pedepse, detenţia pentru fiecare inculpat de la 26 VI-2015 la 18 IX-2015”, au decis judecătorii gorjeni, verdictul lor fiind confirmat acum de Curtea de Apel Craiova.
Prin aceeași sentință de la inculpați sunt confiscate și zeci de mii de comprimate de Xanax, pastilele urmând să ajungă în Norvegia dacă nu ar fi fost descoperite la timp de anchetatori. Nordicii le folosesc în combinație cu alcoolul pentru a obține droguri.

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: