Tragedie! Studentul la Medicină Veterinară s-a stins din viață în ziua de Crăciun

Cătălin Dumitru Sanda, tânărul din comuna Bustuchin, student în anul V la Facultatea de Medicină Vaterinară din Timișoara, care a fost diagnosticat cu tumoră de glandă pineală, a decedat. Tragicul eveniment s-a petrecut chiar în ziua de Crăciun. 

Pentru salvarea lui Cătălin s-au mobilizat sute de oameni. El primise o șansă la viață de la o clinică din Turcia, dar pentru a ajunge acolo avea nevoie de o sumă mare de bani. Prietenii și cunoscuții au făcut diverse campanii pentru a face rost de bani. 

În luna noiembrie, când stadionul din municipiul Târgu Jiu a găzduit meciul de fotbal dintre FC Universitatea Craiova 1948 și FC Voluntari, spectatorii au fost rugați să doneze, după posibilități, în urnele special amenajate, iar în urmă cu aproximativ o săptămână, Poliția Locală Timișoara și Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” au organizat un concert caritabil tot pentru Cătălin. 

Din păcate, boala de care suferea, dar și alte complicații medicale, care tot apareau, l-au învins pe tânărul student. 

Vestea i-a devastat pe cunoscuți, iar mesajele de condoleanțe au curs râuri pe site-urile de socializare. 

"Dumnezeu sa îl ierte pe Cătălin!

A plecat într-o zi sfântă, în ziua de Crăciun. 

Odihnă veșnică, copile!"

"Mulțumesc pentru orice ajutor și că v-ați gândit chiar și un mic momențel să îi faceți un bine lui Cătă. De Crăciun a ales să își curme suferința în dar și să vindece și animăluțele de acolo de sus..."

Galerie foto


Vizualizări: 4,044

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: