TRAGEDIE: Studentă de la UCB, moartă în accident

O tânără de 19 ani, din Baia de Aramă, studentă la Facultatea de Inginerie de la Universitatea „Constantin Brâncuşi“, a murit la un spital din Craiova în urma unui accident ce a avut loc pe 6 aprilie la Peştişani. Potrivit IPJ Gorj, Alina Firiza nu a adaptat viteza  de deplasare  într-o curbă la stânga, părăsind partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp electric de pe marginea drumului. Pe reţelele de socializare au apărut tot soiul de discuţii, martori şi contradicţii cu privire la cum a murit tânăra de 19 ani.

Alina îşi luase recent permisul. „În urma impactului a rezultat accidentarea conducătoarei auto şi a lui G.S., pasager pe scaunul din partea dreaptă faţă“, se arată în comunicatul Poliţiei. Tânăra a ajuns în comă la Spitalul din Craiova, dar nu s-a mai putut face nimic. Pe Internet, pe conturile de socializare, zeci de prieteni ai tinerei, ce era înscrisă şi la Şcoala Populară de Artă, au scris mesaje prin care-şi exprimă durerea şi transmit familiei condoleanţe. De asemenea, este purtată o discuţie online despre pasagerul din dreapta, despre care prietenii fetei cred că a condus, nu Alina. "Bună, numele meu este Bianca Dosoniu şi sunt studentă la Medicină în Timişoara! Vreau să îţi spun că eu si familia mea am fost primii care am ajuns la locul accidentului prietenei tale şi vreau să lămurim câteva lucruri! Maşina era distrusă pe partea dreaptă şi Alina era scoasă din maşină şi întinsă pe jos în momentul în care am ajuns noi, era deja în comă, doar respira, în rest nu reacţiona la nimic! Băiatul cu care era se plimba pe marginea străzii fără nici un fel de rană majoră, doar era stropit pe faţă pe partea stângă şi cred că de sângele Alinei, şi lovit la cot! Nu l-a interesat nici o secundă că fata asta stătea întinsă pe jos si era pe moarte! L-a interesat doar să zică tuturor că ea a condus, dar să ştii ca după felul cum arăta maşina era imposibil ca el sa nu aibă nimic dacă stătea în dreapta, aşa cum spune“, scrie cineva pe Facebook.

Tânăra studentă din Timişoara a primit imediat răspuns. Tot pe Facebook. „Sunt verişorul băiatului implicat în accident. Dacă nu ştiţi cum s-a întâmplat nu vorbiţi! În primul rând nu s-a lovit la cot, Adrian are fisură la coloana cervicală şi este o operaţie foarte grea. El a fost în partea dreaptă a maşinii, norocul său de a scăpat cu viaţă e că pe zi făcuse curăţenie în interiorul maşinii, iar cei de la spălătorie au lăsat scaunul maşinii în spate pentru a putea aspira mocheta“.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: