Transalpina, blocată. Au oprit deszăpezirea

Activitățile de deszăpezire pe DN 67C Transalpina au fost suspendate de către drumari din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, a declarat joi un reprezentant al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Craiova, Cristi Tudor.

Potrivit acestuia, între kilometrii 34 +800 și 59 +800 de pe DN 67C, se înregistrează viscol, gheață și ceață, iar temperatura este de minus 5 grade Celsius.

„Avem parte de precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, temperaturi foarte scăzute și vânt puternic, ceea ce face imposibilă intervenția angajaților pentru continuarea activităților pe DN 67 C. Aceștia se expun unui pericol real și, ca urmare, s-a decis încetarea lucrărilor pe acest sector periculos. Dacă vom putea interveni în această perioadă, ne vom ocupa de lucrări la indicatoare sau alte operațiuni similare, dar fără a ne expune angajații unui risc”, a precizat Cristi Tudor.

Transalpina rămâne închisă, în lunile cu zăpadă, între Rânca și Obârșia Lotrului, pe o distanță de peste 20 de kilometri.

Vizualizări: 2,253

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: