Reținut pentru că a furat o mașină

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 22 de ani, din comuna Peștișani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice și furt calificat în scop de folosință.

”În noaptea de 15/16 aprilie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu au depistat un tânăr de 22 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67D, ocazie cu care s-a procedat la efectuarea semnalului corespunzător pentru oprire, conducătorul auto nerespectând indicația polițiștilor, fapt pentru care s-a pornit în urmărirea acestuia, fiind oprit pe un drum comunal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la solicitarea de recoltare a mostrelor biologice de sânge, acesta a refuzat”, transmite IPJ Gorj.

În timpul verificărilor s-a stabilit faptul că tânărul ar fi sustras autoturismul pe care îl conducea din fața locuinței unui bărbat, unde fusese lăsat neasigurat și cu cheile în contact. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz ori sustragere de la prelevarea de mostre biologice și furt în scop de folosință.

Vizualizări: 817

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: