Transloc cumpără autobuze la mâna a doua. Motivul!

Societatea de transport în comun din Târgu Jiu cumpără opt autobuze la mâna a doua. Are un buget estimat de 400 de mii de lei pentru această achiziție. Explicația este că, din acest an, va începe modernizarea infrastructurii transportului electric și, timp de doi ani, troleibuzele nu vor mai putea circula prin oraș.

Pentru cele opt autobuze second-hand, Transloc a pregătit un buget de 400 de mii de lei.

Reprezentanții societății au transmis că fac această achiziție pentru că troleibuzele vor fi trase pe dreapta doi ani de acum înainte.

„Beneficiarul intentioneaza incheierea unui contract de furnizare a 8 (opt) bucati autobuze publice second-hand de tip „urban" cu podea joasa, care pot fi de doua marci diferite pentru suplimentarea flotei auto aflate in dotarea Entitatii Contractante, pentru a desfasura transportul in comun pe raza municipiului Targu Jiu in bune conditii incepand cu anul 2022, cand se va pune in executie Proiectul de reabilitare al tractiunii electrice in municipiul Targu Jiu, care inseamna dezafectarea pe o perioada de minim 2 ani a infrastructurii transportului electric, a statiilor de redresare, a liniei de contact si implicit functionarea troleibuzelor”, a notat Transloc.

Firmele care vor să furnizeze autobuzele second-hand municipalității pot depune ofertele până pe 16 februarie.

Vizualizări: 1,615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: