Investiții finanțate la Novaci: Asfalt la Rânca și autobuze electrice

Se asfaltează și restul drumurilor laterale din zona Rânca. După ce au fost asfaltate doar străzile care sunt administrate de Primăria Baia de Fier, autoritățile din Novaci anunță că urmează să stabilească și ele constructorul care se va ocupa de modernizarea drumurilor care au ramas pietruite. Pe agendă, aleșii din Novaci mai au modernizarea pieței din oraș, extinderea sediului ISU și achiziția de autobuze electrice.

Primarul Dumitru Leuștean a anunțat care este stadiul proiectelor ce vor urma. "Modernizare piața agroalimentară: până la data de 20.01 s-a depus documentația la sediul CNI privind proiectarea și execuția, fiind în evaluare, urmând a se stabili constructorul și proiectantul. Cat priveste proiectul de asfaltare, reabilitare, întreținere drumuri rutiere Rânca: până la data de 19.01 s-a depus documentația necesară privind proiectarea și execuția, urmând a fi stabilit constructorul și proiectantul", a anuntat edilul din Novaci.

Si proiectul de extindere a sediului ISU urmează să fie scos la licitație. Aici își vor muta activitatea pompierii, salvarea și jandarmii din Novaci.

Primarul a mai amintit încă un proiect pe care îl are în plan. "Transport în comun(electric) pe raza și în zona localității: În prima jumătate a lunii viitoare vor avea loc licitațiile pentru stațiile de încărcare, autogări (zona Novaci și zona Rânca) și autobaza din zona Novaci. În momentul de față se lucrează la caietul de sarcini pentru licitația autobuzelor 100% electrice", a mai notat primarul Dumitru Leuștean.

Vizualizări: 1,985

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: