Trebuia să aprobe bugetul, dar a plecat în concediu. Primar amendat!

Prefectura Gorj a decis să amendeze primarul de la Albeni pentru că a întârziat aprobarea bugetului. Mai exact, edilul ar fi trebuit să întrunească aleșii locali pentru a dezbate și aproba bugetul, dar primarul a preferat să plece câteva zile în concediu. Pentru că nu și-a făcut treaba, a fost amendat cu 5.000 de lei.

„Prefectura a efectuat investigații și a fost înaintată o solicitare de clarificare din partea primarului”, a declarat prefectul.  Clarificările nu au mai venit așa că amenda a fost iminentă. Primarul a primit o sancțiune de 5.000 de lei.

Chiar luni după-amiază, după ce a primit amenda, primarul din Albeni a anunțat pe Facebook că, marți, va face o ședință de îndată pentru aprobarea bugetului. „Se convoacă sedinta de îndată a Consiliului Local Albeni, care va avea loc in data de 11/05/2021, ora 17.30 ! Ordinea de zi: Proiect de hotărâre privind aprobarea programului anual al achizițiilor publice pentru  anul 2021. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local pentru anul 2021”, a anunțat edilul Ionuț Stan.

De asemenea, prefectul Corneliu Răducan Morega a anunțat că va trimite și Corpul de Control la Primăria Albeni în următoarea perioadă. „Se vor mai face verificări pentru că situația de acolo a luat o turnură nu tocmai plăcută. Se va duce acolo Corpul de Control al Prefecturii zilele acestea”, a mai declarat prefectul Răducan Morega.

Vizualizări: 6,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: