Trei adulți și un copil, la spital

Un accident rutier a avut loc luni pe raza orașului Tismana din județul Gorj. A fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu o autoutilitară.

"La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare din cadrul Gărzii de Intervenție Tismana, precum și trei echipaje din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj care au constatat că în urma impactului au rezultat 4 victime, 3 adulți și un copi", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Cele patru peroane nu au fost încarcerate, erau conștiente, au fost preluate de echipajele de intervenție și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Tg-Jiu.

actualizare: Potrivit IPJ Gorj, un tânăr de 23 de ani, din comuna Burghea de Jos, județul Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Tismana, din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul Tismana, a acroșat o autoutilitară ce se deplasa pe sensul opus, condusă de un tânăr, de 25 de ani, din orașul Tismana.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a trei persoane cu vârste cuprinse între 20 și 31 de ani și a unui minor de patru ani, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, ambele rezultate fiind negative, transmite IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Galerie foto


Vizualizări: 4,220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: