Horoscop

Valabil pe 11/12 aprilie

Berbec: E un grup care se oferă să vă sprijine să terminați ceva care v-a solicitat din cale afară și să va puteți apuca de alte activități. Se poate să gășiți o altă varianta de făcut rost de bani, tot stând acasă și o să intrați într-un ritm alert s-aveți mai multe treburi în paralel.

Taur: Poate vă cumpărați de pe net un televizor un frigider, ori niște aparate de care aveți mare nevoie în gospodărie. Poate va trebui să întrerupeți o activitate ca să v-apucați de vreo urgență care v-ar aduce bani și v-ar prelungi contractul.

Gemeni: Vin de undeva niște bani și-o să vă descurcați cu ce-aveați de cumpărat în perioada asta, iar pentru ce-o fi mai târziu vedeți atunci. Se poate să vă mutați la căsuța de la țară, ori la alt domiciliu ca să vă plantați ceva, să lucrați pământul că să aveți ce mânca dacă nu v-ajung banii.

Rac: O să țineți legătura cu cei aflați departe ca să vă organizați când o să vă puteți revedea - s-aveți o strategie de lucru. Poate cumpărați ceva absolut util cu banii puși de-o parte ca să se folosească toată familia de lucrurile respective, să vă fie mai ușor, poate ori mai confortabil.

Leu: O să deschideți un cont de cheltuieli ca să-l accesați doar pe el, să nu cheltuiți mai mult decât e nevoie - să vă protejați economiile. Se poate să lucrați cu alți oameni, poate și munca e diferită și o să vă adaptați din mers, și-or fi bine să vă dozați eforturile ca să rezitați a la longue.

Fecioară: Poate sunteți pe post de mediatori o perioadă, ca să puneți în legătură niște departamente - pe net. O s-aveți de făcut plăți, să semnați diverse hărții ca să fiți la zi cu cerințele contractuale și cu plata ratelor, c-o să vreți să vi se amâne vreo rată.

Balanță: O să luați niște bani, dar s-aveți grijă să vi-i drămuiți, să v-ajungă - apar cam multe cheltuieli. O idee prinde contur și o să ieșiți dintr-un impas, o să vă creați o stare de confort interior, ca să fiți o susținere și pentru ai voștri , c-așteaptă de la voi echilibru.

Scorpion: Cineva dintr-o fosta relație ia pulsul să vadă ce-o mai fi rămas din toată povestea voastră de dragoste și poate-o să fiți din nou împreună. Se pare c-o să aveți o discuție cu niște angajatori, ca să vedeți dacă mai puteți confirma colaborarea sau vă-ndreptăți spre altceva ca să fie cu folos.

Săgetător: Poate vă cumpărați sau vă împrumută cineva o mașină, o bicicletă, sau scuter să vă deplasați în regim rapid. O să vă bucurați de un suport moral din partea cuiva care va admira și crede în munca pe care o depuneți și poate sunteți chiar un model de urmat.

Capricorn: O să gășiți o motivație interioară să explorați ceva nou care să vă țină în priză și să câștigați și bani. Se poate să reparați cu bani puțini o casă, mai faceți niște reparații pentru care nu găseați niciodată timp, asta cu forțe proprii că n-are cine să v-ajute în afară de cei cu care locuiți.

Vărsător: Poate tocmai distanța o să v-aproprie mai mult de cineva pe care nu l-ați apreciat așa cum merită, cât ați fost împreună. Ia vedeți, mai gândiți-vă. O să vă pregătiți de o nouă abordare, poate vă școliți într-un nou domeniu, vi se arată cum să folosiți o aparatură și o să faceți și performanță - nu așa.

Pești: Poate aveți vreun examen, vorbiți cu un angajator să vă dea ceva de lucru și o să fie cu succes. Se poate să-nvățați mai multe operațiuni pe calculator sau o fi altceva, vreun aparat care v-ajută să vă faceți treaba, poate fi ceva la care nici nu vă gândeați că ar putea să vă placă.
 

Vizualizări: 1,057

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: