Trei înfrângeri consecutive pentru Pandurii

Pandurii au pierdut în ultima săptămână toate cele trei meciuri disputate. După eşecul de la Steaua, titularii au fost protejaţi şi s-a trimis echipa a doua la Iaşi, în cupă, dar strategia nu a avut efectul scontat pentru că Pandurii au pierdut aseară şi meciul cu Oţelul Galaţi pe teren propriu. Acesta este al treilea eşec consecutiv pentru echipa din Târgu Jiu şi al doilea pe teren propriu din acest sezon, Pandurii pierzând şi meciul cu Internaţional la acelaşi scor

Antrenorul Sorin Cârţu avertizase înaintea acestui joc că nu va fi deloc uşor dar spera ca faptul că şi-a odihnit titularii în cupă să conteze la această partidă.

Gol în secunda 20

Jocul a debutat cum nu se putea mai bine pentru echipa sa iar Pandurii au deschis repede scorul, în secunda 20 a primului minut de joc prin Păcurar. Mijlocaşul s-a dovedit a fi în cea mai bună formă el reuşind dubla la acest meci dar neputând la final să se bucure de aceste goluri care n-au adus nici un punct. După ce Antal a reuşit egalarea Pandurii au revenit în avantaj prin golul aceluiaşi Păcurar dar Cârţu a trecut în defensivă mult prea devreme şi l-a retras pe Tilincă din atac preferând să joace doar cu Stromajer ca vârf şi cu mai mulţi mijlocaşi, lucru care l-a costat până la final pentru că mutările lui Dorinel Munteanu au fost decisive. Paraschiv a reuşit şi el dubla şi a anulat orice speranţe ale gorjenilor luând toate cele trei puncte la Galaţi. Pe final de meci Grecu a reuşit să ia şi cartonaş roşu şi a lăsat echipa în zece oameni făcând şi mai neagră amărăciunea lui Cârţu de după meci: „Sunt mâhnit, supărat şi dezamăgit pentru că e un moment pe care nu mi l-aş fi dorit. A fost o săptămână urâtă cu trei meciuri pierdute pentru noi şi s-a terminat şi mai urât pentru că am pierdut acasă”, a spus Cârţu. Tehnicianul pandurilor nu a mai dorit să acuze pe nimeni în prima fază de acest nou eşec şi a luat toată vina asupra sa.  „Sunt eu vinovat de tot ce s-a întâmplat, e vina mea aici, n-am ce să spun. Am avut de atâtea ori şansă în acest joc, conjunctura ne-a fost favorabilă, am dat gol în secunda 20 şi am revenit la 2-1, am avut jocul la îndemână şi puteam să dăm 3-1 dar nu s-a întâmplat”,  a declarat după meci antrenorul gorjenilor pentru ca apoi să dea vina pe ghinion şi prostie şi să elimine orice scuză a jucătorilor săi. „Dacă nu e bine când conduci cu 1-0 din primele secunde nu ştiu când mai e bine- Nu ştiu dacă e ghinion sau prostie dar toate au fost amestecate la acest meci. Şi în acelaşi procent. Nu e nici o scuză pentru rezultat faptul că am avut o săptămână încărcată pentru că n-au jucat în cupă toţi. Au avut o atitudine cât de cât pozitivă până prin minutul 70 dar nici atunci nu aveau voie să nu mai joace. Poate se termina 2-2 dar a fost aceeaşi istorie ca la partida cu Internaţional”.

Cârţu despre echipă: „Nu am ce să cer mai mult“

Acesta a încheiat prin a da vina pentru jocul modest de la această partidă pe echipa care o consideră lipsită de valoare: „Eu am explicaţiile mele, poate unii spun că sunt modest în aspiraţii dar eu am mai spus că aceasta este valoarea la echipa asta. Acum suntem într-un grafic care denotă valoarea echipei. Mai mult de 1,5 puncte pe meci nu se poate spera de la echipa aceasta, cel puţin în componenţa în care este acum, pentru că atâta pot şi aceştia sunt. Nu am ce să cer mai mult”.

Vizualizări: 71

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: