Trei minori, reţinuţi pentru distrugerea unor maşini

3 tineri, suspectaţi că au distrus mai multe elemente de caroserie ale unor autovehicule parcate, au fost prinşi cu operativitate de către poliţişti ai Poliţiei Municipiului Tg. Jiu, în urma sesizării telefonice a dispecerului unei firme de taximetrie.

În noaptea de 17 mai a.c., ora 02:35, Poliţia Municipiului Tg. Jiu a fost sesizată de către dispecerul unei firme de taximetrie, despre faptul că pe str. Unirii-Siret, mai mulţi tineri lovesc cu picioarele autoturismele parcate.

La faţa locului au ajuns imediat poliţiştii care au identificat 3 tineri, B.N.C, de 18 ani, din comuna Băleşti, judeţul Gorj şi doi minori cu vârsta de 16 şi respectiv 17 ani, ambii din municipiul Tg. Jiu.

Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că tinerii au distrus prin rupere oglinzile a două autovehicule parcate şi, la un al treilea autovehicul, i-au zgâriat capotă faţă.

Suspecţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, pe numele lor fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Vizualizări: 84

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: