Trei noi medici la Ambulanța Gorj 

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Gorj a reușit să angajeze trei noi medici. Unul dintre ei a început activitatea acum câteva zile, iar ceilalți doi vor intra în pâine de la 1 ianuarie 2023.

„Vor fi cu jumătate de normă. A venit în rândul nostru o doamnă doctor de la 1 noiembrie și nu s-a mai întâmplat să avem vreo tură care să nu fie acoperită de medic. Chiar am avut câteva ture cu câte doi medici pe tură. Această problemă la Serviciul de Ambulanță Gorj va dispărea treptat, iar, începând cu 1 ianuarie, nu va mai exista problema deficitului de personal. Acest lucru va da încrederea necesară că echipajele care vor interveni în cazurile mai dificile vor fi bine pregătite, coordonate de către un medic de specialitate“, a spus Tiberiu Tătaru, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. 

Cei trei medici provin de la spitalele din Târgu Cărbunești și Târgu Jiu. „Am reușit să convingem două doamne doctor de la Spitalul din Târgu Cărbunești, care vin cu jumătate de normă, și pe încă un medic de la spitalul din Târgu Jiu. Valoarea, din punct de vedere profesional, va crește foarte mult. Vom continua să aducem în continuare medici în cadrul unității noastre“, a mai precizat Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 1,924

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: