Spitalul Județean își schimbă fața cu peste 20 de milioane de lei

Consiliul Județean Gorj scoate la licitație un contract important pentru reabilitarea unei clădiri în care funcționează Spitalul Județean de Urgență. Mai exact, acesta prevede servicii de proiectare, asistență tehnică și realizarea lucrărilor de eficiență energetică a unității medicale din strada Progresului.

Valoarea lucrărilor este de peste 20 de milioane de lei. Proiectul este realizat prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Printre lucrările ce vor fi realizate, se numără: termoizolarea pereților exteriori, înlocuirea elementelor de construcție vitrate, ferestre și uși exterioare cu elemente executate din tâmplărie PVC cu geam termoizolant.

De asemenea, va fi modernizată instalația de încălzire și vor fi montate panouri solare. Și instalația electrică va fi înlocuită cu corpuri de iluminat tip Led și senzori de prezență. Vor fi instalate și sisteme electrice și de iluminat, sisteme de ventilare și sisteme de detecție efracție sau incendiu, de control acces și de supraveghe video.

Vizualizări: 932

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: