Trei zile de petrecere la Bolboşi. Cetăţenii invitaţi la horă!

Weekend-ul viitor se anunță unul plin de dans și voie bună la Bolboși. În perioada 14-16 august vor avea loc Zilele Comunei, aflate anul acesta la cea de-a III-a ediție. Sărbătoarea reprezintă un prilej de bucurie și de socializare pentru cetățenii din comună care lucrează peste hotare și care revin acasă în această perioadă. Printre cei care vor concerta în cadrul acestui eveniment se numără Elisabeta Vasile și Reli Gherghescu.

Autoritățile locale din comuna Bolboși pun la punct în această perioadă programul manifestărilor ce vor avea loc de Zilele Comunei. Chiar dacă resursele financiare nu sunt prea mari anul acesta, primarul Gheorghe Bilea spune că a reușit să găsească 5000 de lei, astfel încât să organizeze spectacole pentru cetățenii din comună, de ziua lor. În cele trei zile de manifestări sunt invitați să concerteze pentru localnicii din Bolboși artiști autohtoni de muzică populară.

Punctul forte al manifestărilor îl reprezintă de departe hora satului ce se organizează ca în fiecare ani în satul Bolboasa. "Facem curățenie în comună, este mobilizare totală, mai ales că se apropie Zilele Comunei. Vineri, 14 august avem ședință jubiliară de Consiliu Local, întâlniri cu pensionarii, cu cei plecați afară. Seara horă cu invitați la Școala Bolboasa. Pe 15 este comemorarea cu praznice, slujbe religioase, seara la fel, avem hora satului. Duminică este un concurs de biciclete și un meci de fotbal. Avem invitaţi la horă mai mulți artiști, Reli Gherghescu, Gabi Olteanu, Elisabeta Vasile, Doru Mițuică. Vor concerta vineri și sâmbătă seara", a declarat Gheorghe Bilea, primarul comunei Bolboși.  

Administrația locală așteaptă mii de oameni din comună, dar și din vecinătate să ia parte la tradiționala horă a satului.

Vizualizări: 370

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: