Viceprimarul din Fărcăşeşti vrea să fie curăţenie în comună

Recent instalată în funcţia de viceprimar la Fărcăşeşti, Ileana Purcărin este hotărâtă să schimbe aspectul comunei. Viceprimăriţa spune că vrea să fie curăţenie în comună şi atrage atenţia cetăţenilor să nu mai arunce anapoda gunoaiele. Purcărin spune că cetăţenii nu au motive să arunce gunoaiele pe unde apucă, mai ales că, recent, primăria a achiziţionat noi pubele ce vor fi distribuite la fiecare gospodărie.

Primăria Fărcăşeşti a achiziţionat recent 1200 de euro-pubele care, împreună cu alte 200 cumpărate înainte, vor fi distribuite în următoarea perioadă cetăţenilor. Viceprimăriţa Ileana Purcărin spune că vrea să fie curățenie în comună, la fel ca în gospodăria sa. "Din calitatea de viceprimar vreau să realizez multe. Îmi place foarte mult că am ajuns pe această funcție alături de domnul primar Dănuț Bălu, care este un om deosebit. Până acum am realizat multe din postura de consilier local. Este foarte important ca în localitate să fie curățenie. De curând s-au adus acele euro-pubele, 1200, sunt depozitate aici, la o magazie. O să le distribuim la gospodăriile din comună. Cetățenii au în prezent pubele din metal, dar sunt mai greu de manevrat. Îmi doresc să arate comuna mea ca și gospodăria mea. Rog locatarii să nu mai arunce gunoaie pe şanţuri, pe drumuri, pe canale, să fie curățenie. Noi ne-am străduit să aducem aceste euro-pubele să ducă gunoiul acolo unde trebuie. Nu e bine ce fac. Țin la dumnealor, mă lupt pentru locatarii comunei, dar îi și cert când mai aruncă gunoaiele pe unde nu trebuie", a declarat Ileana Purcărin, viceprimar al comunei Fărcăşeşti.

În această perioadă, primăria Fărcășești este pe ultima sută de metri cu montarea apometrelor în gospodăriile din comună. Operaţiunea se efectuează pe cheltuiala primăriei, însă nu toţi cetăţenii vor să-şi monteze apometre, unii dorind să plătească în continuare la pauşal. "Este o mare realizare pentru noi că au fost montate apometrele pe toată raza comunei. Sper ca toată lumea să aibă apă în gospodărie. Cei care nu și-au montat și nu au dorit instalarea apometrului pe banii primăriei o să-și plătească singuri dacă vor să primească apă, dacă nu, o să fie debranșați de la rețea. Toate satele sunt branșate la apă, în prezent la Roșia instalăm apometre. Și mai e la Fărcășești-Moșneni o mică bucată din sat. Până acum plăteau la paușal", a mai spus viceprimărița din Fărcășești.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: