Tren de marfă deraiat, trafic blocat

Primele două vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, luni dimineaţă, iar al treilea vagon s-a răsturnat, în judeţul Mehedinţi, traficul feroviar pe Magistrala 900 fiind blocat. CFR a transmis că pasagerii sunt transbordaţi cu autobuze.

Centrul Infotrafic a anunţat, luni dimineaţă, că traficul feroviar este blocat pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 349 + 300 de metri, între staţiile CF Ergheviţa şi Valea Albă, unde un tren marfar care circulă pe relaţia Severin – Craiova a deraiat cu primele două vagoane în liniecurentă, al treilea vagon răsturnându-se.

CFR a transmis că pasagerii sunt transpordaţi cu autobuze. 

”Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, circulaţia feroviară este închisă la această oră, pe raza Regionalei CF Craiova. Trenul care aparţine operatorului naţional SNTFM CFR Marfă avea în compunere 41 vagoane încărcate cu suc şi circula în relaţia Sudrigiu - Bucureşti Vest. Personalul de specialitate ale Regionalei CF Craiova este deja la faţa locului pentru a lua toate măsurile necesare în vedera accesului în zona deraierii a utilajelor de intervenţie, în vederea ridicării şi repunerii pe şină a vagoanelor. Până la finalizarea intervenţiilor din zona deraierii, Regionala CF Craiova asigură transbordare cu mijloace auto între staţiile Prunişor - Drobeta Turnu Severin pentru călătorii din trenurile care tranzitează zona respectivă”, a transmis CFR.

Compania a precizat că urmează a fi stabilite cauzele producerii deraierii de comisia de investigare.

Vizualizări: 1,400

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: