Căruță spulberată de mașină, pe drum european

 Doi vârstnici, soț și soție, au ajuns la spital în noapea de sâmbătă spre duminică, după ce căruța în care se aflau a fost spulberată de o mașină. Accidentul a avut loc la Capu Dealului, în județul Gorj.

Potrivit poliției, o căruță care a pătruns pe drumul european nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, cel care conducea atelajul hipo, în vârstă de 70 de ani, din Brănești, și soția sa de 65 de ani au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul autoturismului condus regulamentar are 39 de ani, este din comuna Dăbuleni, jud. Dolj, și se deplasa pe direcția Filiași spre Rovinari.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime care nu erau încarcerate și erau conștiente. (A.A.)

update: Bărbatul de 70 de ani a decedat, pe timpul nopții, la spitalul Filiași. Șoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

foto arhiva

Vizualizări: 3,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: