Trică a întrerupt seria de opt victorii a celor de la Buzău

Seria de opt victorii la rând pentru FC Buzău a fost întreruptă de echipa preluată recent de Eugen Trică. Chiar dacă nu a reuşit o victorie cum îşi dorea antrenorul, ACS Viitorul Târgu Jiu a pus o mică piedică celor de la FC Buzău în lupta pentru play-off.

În etapa a 9-a a Ligii a 2-a, după remiza de pe teren propriu, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 1-1. s-a întrerupt seria de victorii consecutive pentru FC Buzău. Rezultatul a fost totuşi unul bun pentru echipa lui Cristian Pustai care a jucat o repriză în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Daniel Vîrtej din minutele adiționale ale primei reprize.

Golurile au fost marcate în prima repriză, la fel ca acel cartonaș roșu arătat lui Vîrtej.

Echipa lui Eugen Trică a deschis repede scorul, încă din minutul 3, prin Dodoi, iar FC Buzău a egalat și a stabilit scorul final în minutul 25, prin Cristian Ciobanu.

Având în vedere că o repriză a jucat în inferioritate, Cristian Pustai s-a declarat mulțumit de joc și de rezultat. Deși FC Buzău a evoluat în inferioritate numerică, Pustai a declarat că rezultatul cu ACS Viitorul Târgu Jiu este unul echitabil.

”Nu pot să zic că sunt nemulțumit, e un punct care se adaugă. E bine și pentru golaveraj. Cred că este bine că am reușit să revenim de la 0-1. Îmi pare rău că am rămas în 10 oameni, pentru că a fost greu. O repriză a doua grea, în care am avut câteva situații, dar rezultatul e echitabil. A fost și absența lui Chică-Roșă, dar trebuia să îl lăsăm să se însoare. A schimbat data cu un an și nu a mai putut să amâne. Am rămas fără atacantul nostru, care era în formă foarte bună. Plus că am mai avut alte probleme la echipă. Am avut câțiva jucători cu probleme medicale, o enterocolită care pe urmă și-a arătat efectele în evoluția noastră”, a declarat Cristian Pustai după meci.

În urma egalului cu  ACS Viitorul Târgu Jiu FC Buzău a încheiat o serie de cinci victorii la rând în Liga 2 și trei în Cupa României.

ACS Viitorul rămâne pe locul 16 în Liga 2, cu numai 7 puncte şi are un singur succes în campionat, obținut chiar etapa trecută, la primul meci cu Eugen Trică pe banca tehnică.

Vizualizări: 714

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: