Cojocaru: Nu s-a pus problema învingătoarei cu Aurul Brad

Pandurii a câştigat meciul disputat pe teren propriu cu Armata Aurul Brad, scor 2-0.  Deşi a spus după meci că nu s-a pus problema învingătorului la acest meci, antrenorul Călin Cojocaru a recunoscut că echipa sa a avut unele probleme în atac.

Meciul cu Aurul Brad s-a disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, la partidă asistând doar o parte a galeriei, majoritatea tinerilor lipsind din cauza orei de disputare a partidei, ora 15:00. Ocaziile echipei Pandurii la acest meci au fost numeroase şi în prima repriză dar scorul la pauză a fost 0-0, antrenorul Călin Cojocaru explicând că echipa a avut o posesie bună dar nu a reuşit să înscrie.

„Ştiam că întâlnim un adversar dificil pentru noi. Meciurile cu aceste echipe, să zic aşa, de nivel mai mic, sunt foarte grele şi le-am şi spus în vestiar, dacă vrem să ajungem în Liga 2 şi să câştigăm seria, meciurile acestea trebuie să le câştigăm în primul rând şi apoi să ne batem cu cei care ne luptăm la promovare. Tot timpul se instaurează un fel de relaxare la aceste meciuri, am avut posesie cred că 80% dar nu ne-am creat ocazii multe de a marca, am fost lenţi, am pasat de-a latul terenului. La o echipă de genul acestea, dacă nu marchezi la prima ocazie, cum am avut noi în prima repriză în primul minut cum a avut Georgescu şansa să marcheze din centrarea lui Corduneanu, după aceea devine tot mai greu. Intri  în ritmul lor şi noi nu am mai avut o viteză bună de joc”, a spus Cojocaru.

Acesta a schimbat sistemul de joc după pauză: „Am jucat prima dată 3-5-2 iar a doua repriză am schimbat sistemul în 4-2-3-1 şi cred că a fost mult mai bine, ne-am creat şi ocazii şi am reuşit să marcăm de două ori dar am mai rata şi alte 2-3 ocazii de a marca. Nu cred că s-a pus problema învingătorului la acest meci, cu toate că în prima repriză, dominând clar, le-am oferit posibilitatea să aibă o ocazie pe un contraatac, lucru care nu mi-a plăcut deloc”.

Pandurii a urcat pe locul 1 doar pentru o zi pentru că în această etapă şi CSM Reşiţa a reuşit o victorie şi a revenit sâmbătă pe prima poziţie a clasamentului serie a 7-a.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: