Trimis în judecată pentru că şi-a înjunghiat amicul în picior

Individul din Bumbeşti Jiu care la sfârşitul lunii ianuarie şi-a înjunghiat prietenul după o ceartă în stradă a fost trimis acum în judecată, procurorii gorjeni finalizând cercetările. Flavius Constantin Deaconescu este acuzat de tentativă de omor, după ce i-a pus în pericol viaţa lui Vasile Iulian Cojei. Acestuia i-a fost amputat un picior pentru a-i fi salvată viaţa, scenele violente în care amicul său l-a lovit cu cuţitul fiind surprinse de o cameră de supraveghere a unui bar din oraş.

Din momentul comiterii faptei respective şi până acum, agresorul a fost permanent după gratii, mandatul său de arestare preventivă expirând în câteva zile. Procurorii cer însă în continuare ca Deaconescu să rămână după gratii, judecătorii gorjeni urmând să ia o decizie pe această temă chiar luni.

Dosarul în care acesta este inculpat va intra în perioada următoare în procedura de cameră preliminară, în care un judecător de drepturi şi libertăţi va analiza probele din dosar şi va decide dacă rechizitoriul intră sau nu în procedura de judecare pe fond.

Vizualizări: 1,396

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: