Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tristeţea lui Ponta când priveşte către PSD

Nu spune că s-a ales praful de partidul pe care l-a condus, dar dă de înţeles că PSD e acum cu totul altceva chiar şi faţă de perioada în care era recunoscut drept „partidul baronilor”. Acum partidul pare să fi evoluat spre ceva şi mai rău, de care Victor Ponta se delimitează clar, aşa cum a tot făcut-o în ultima vreme, când derapajele partidului au fost tot mai evidente.

„Am intrat în PSD-ul condus de Adrian Năstase şi în Guvernul care a dus România în NATO şi în Uniunea Europeană / am condus PSD-ul şi Guvernul care în 2012-2015 a scos România din dezastrul economic şi social al «epocii Băsescu». Acum mă uit cu mare tristeţe la un PSD condus de traseişti impostori de la PD şi PRM, de feudali analfabeţi şi aroganţi, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri şi fonduri de vânătoare furate de la stat! Ca şi majoritatea covârşitoare a celor care au votat în Decembrie 2016 sunt dezamăgit şi indignat să vad cum este abuzat acum votul meu - Conducerea mafiotizată a PSD foloseşte Partidul, Guvernarea şi Parlamentul doar pentru bani, putere şi protecţie în faţa legii - şi apoi după ei «potopul» . Este foarte păcat - dacă din interiorul PSD nimeni nu are curaj şi putere atunci trebuie construită în afară o speranţă, o soluţie de ieşire din criză - o alternativă! Asta voi face în 2018-2020”, a anunţat Ponta.

Vizualizări: 388

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: