Trofeul Oltenia la handbal, Junioare 4, a ajuns la final

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a găzduit meciurile Turneului 4, ultimul din cadrul -Trofeului ”Oltenia”, ediția a 8-a. Micuțele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au jucat cu CSS Râmnicu Vâlcea și LPS Târgu Jiu.

Orașul Târgu Jiu a fost pentru câteva ore, în week-end, capitala handbalului feminin din Oltenia la nivel de junioare 4. În Sala Sporturilor, s-au confruntat echipele CSM Târgu Jiu, LPS Târgu Jiu, CS Novaci, CS H2O Pitești, CSS Caracal2 și CSS Râmnicu Vâlcea.

În cadrul Turneului 4, tinerele handbaliste pregătite de Paula Pagnejer s-au confruntat cu CSS Râmnicu Vâlcea. În cea de a doua partidă CSM Târgu Jiu s-a duelat cu LPS Târgu Jiu, în derby-ul orașului la această categorie de vârstă.

La capătul turneului, Paula Pagnejer și-a felicitat jucătoarele pentru modul în care au abordat turneul. Antrenoarea a fost mulțumită de progresul elevelor sale. ”Un turneu reușit din toate punctele de vedere. Relațiile de joc din echipa noastră s-au îmbunătățit de la meci la meci. Mi-a plăcut unitatea de care au dat dovadă fetele, de ambiția cu care au jucat, chiar și în condițiile în care scorul nu s-a contabilizat, ele și-au dorit mereu să câștige, iar acest lucru mă bucură foarte mult și îmi dă speranțe pentru viitor în ceea ce privește aceste fete. Bucuria și zâmbetul s-a văzut mereu pe chipul lor(chipul panterelor)!”, a precizat antrenoarea Paula Pagnejer pentru csmtargujiu.ro.

CSM Târgu Jiu Junioare 4: Raisa Pagnejer, Anastasia Găvănescu, Antonia Vîrțan, Alexia Vîrțan, Adelina Dugaia, Carla Logăscu, Sara Dungă, Alexia Cioi, Miruna Popescu, Ștefania Bîlteanu, Ștefania Chimerel, Amira Dănciulescu, Raisa Ion, Ștefania Foca, Andrada Văduva, Ana Maria Pănoiu, Ruseț Teodora. Antrenor: Paula Pagnejer.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: