Fără gol marcat după primele două etape ale anului

ACS Viitorul Târgu Jiu a rămas fără nici un gol marcat și nici o victorie după primele două etape din acest an. Neînvinsă în meciurile amicale, jucate cu formații numai din eșaloanele inferioare, echipa pregătită de Călin Cojocaru nu a avut un debut strălucit în meciurile oficiale din acest an.

Trecând printr-o perioadă de pregătire în care echipa a fost neînvinsă, cei de la ACS Viitorul se așteptau la un debut bun în meciurile oficiale, mai ales că jucau cu adversari inferiori din Liga 2.

După 0-0, etapa trecută, în deplasarea de la Metaloglobus București, ACS Viitorul Târgu Jiu a pierdut apoi, pe teren propriu, scor 0-1, partida cu CSM Slatina. Singurul gol al confruntării de pe stadionul Municipal din Târgu Jiu a fost marcat, din penalty, de George Leață, în minutul 29, după un fault la duelul aerian dintre Cătălin Doman cu doi fundași gorjeni.

Golul de la punctul cu var a fost practic primul șut pe spațiul porții al oaspeților, după ce prima ocazie mare a meciului îi aparținuse în minutul 13, lui Dulca, al cărui balon, la firul ierbii, de la 18 metri, fusese respins în corner de portarul Pop. Echipa antrenată de Dan Oprescu a fost mai periculoasă în partea secundă, când a ratat prin Trascu (78) și Ciocâlteu (86). Godja a avut cea mai mare ocazie a gazdelor în minutul 70, când, din 6 metri, a trimis, din cădere, peste transversală. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-1 și ACS Viitorul rămâne fără gol marcat în acest început de sezon și a coborât pe locul 13, cu 22 de puncte. CSM Slatina a urcat pe 11, cu 26 de puncte.

Vizualizări: 362

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: