Sabine Klimek rămâne până în 2024 la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu pare că va păstra același lot și sezonul viitor, mai multe jucătoare din lotul actual prelungind deja înțelegerile cu clubul. Ultima jucătoare care a semnat un nou contract este Sabine Klimek.

Experimentata handbalistă și-a prelungit contractul cu echipa pregătită de Liviu Andrieș Sabine Klimek a venit în vara anului 2021 la Târgu Jiu și decis să rămână în orașul lui Brâncuși. Marți, Klimek și-a pus semnătura pe un nou contract cu gruparea gorjeană și va evolua și în sezonul 2023-2024 la CSM Târgu Jiu, a informat oficial clubul gorjean. „Din postura de coordonator de joc, Sabine Klimek a contribuit decisiv la promovarea istorică a CSM Târgu Jiu în Liga Florilor. A depășit cu bine o accidentare și a contribuit din plin la situația bună a echipei din acest prim sezon de Liga Florilor. Echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va beneficia în continuare, pe linia de 9m, de serviciile unui centru cu experiență. A trăit la intensitate maximă momentul promovării în Liga Florilor, dar vrea să scrie în continuare istorie cu CSM Târgu Jiu. Următorul moment prielnic pentru o nouă performanță cu CSM Târgu Jiu este meciul din Cupa României, din sferturile de finală”, se arată în comunicatul oficial al clubului.

Sabine Klimek este hotărâtă să contribuie la calificarea echipei în Final 4, pentru că așa cum a promis chiar ea, în cadrul unui interviu, imediat după semnarea noului contract și publicat de csmtargujiu.ro, ”voi da totul pe teren de câte voi avea ocazia și sper să continuăm să facem istorie cu această echipă”.

Cu această ocazie Sabine Klimek le-a mulțumit suporterilor gorjeni pentru atașamentul lor față de echipă.

Vizualizări: 220

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: