Victorii pentru grupele de Juniori D, E şi C ai CSM Târgu Jiu

Juniorii de la CSM Târgu Jiu au revenit în competiții în week-end și la secția de fotbal, acolo unde s-au reluat întrecerile la nivel de juniori C, D și E. A fost un final de săptămână plin pentru fotbaliştii juniori de la CSM Târgu Jiu care au reușit victorii la majoritatea meciurilor.

Sâmbătă, 4 martie, grupele de juniori ale CSM Târgu Jiu, pregătite de Mario Găman şi Bobi Staicu, au jucat cu CS Novaci. Grupa lui Florin Popete și Adi Popescu s-a confruntat cu AS Panduraşul, în timp ce grupa lui Alin Poenaru și Cătălin Trofin s-a deplasat la Turburea, pentru meciul cu Ştiinţa Turburea, a informat csmtargujiu.ro.

Seria meciurilor din weekend a fost deschisă de Juniori E de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Mario Găman și Bobi Staicu. Meciul a fost la discreţia echipei din Târgu Jiu, care s-a impus fără probleme în meciul cu CS Novaci.  Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: Casian Schinteie 2g, Râcu Denis 2g, Raul Grindeanu 2g, Jaiden Covercă 2g şi Ianis Fâciu 1g.

Și cealaltă grupă pregătită de Mario Găman și Bobi Staicu, Grupa Juniori D, s-a impus fără probleme în faţa grupei similare de la CS Novaci. Pentru CSM Târgu Jiu au marcat: David Bucă 2g, Rareş Ivaşcu 1g şi Gabriel Ilinca 1g.

Victorie extrem de importantă obţinută, în deplasare, și de Juniorii C U15 CSM Târgu Jiu, pregătiţi de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, care s-au impus pe terenul echipei AS Știința Turburea, scor 2-0. În prima victorie din retur, pentru CSM Târgu Jiu au marcat Robert Roşca şi Lorenzo Nistor. CSM Târgu Jiu se menţine liderul Campionatului Județean U15.

Și Grupa Juniorii E CSM Târgu Jiu2, pregătiţi de Florin Popete şi Adi Popescu, a avut primul meci din acest an, cu AS Pandurașul. Site-ul oficial al CSM a informat că tinerii fotbalişti pregătiţi de Florin Popete s-au bucurat din plin de fotbal, chiar dacă au pierdut confruntarea. Golurile CSM Târgu Jiu au fost marcate de Fabian Dănescu Fabian, Marius Iordache şi Ianis Bărbăcioru.

Vizualizări: 279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: