Se modernizează nocturna de la terenul sintetic și Centrul de juniori

Au început deja campionatele de juniori și terenul sintetic pe care se pregătesc copii și juniorii începe să fie folosit mai multe ore pe zi. Pentru că multe antrenamente sunt programate seara, în nocturnă, primăria a luat decizia de a moderniza instalația de nocturnă și de iluminat de la terenuri și Centrul de Juniori.

De mai bine de o săptămână se lucrează intens în Complexul Sportiv la instalația de nocturnă a terenului sintetic și la stâlpii de iluminat din incinta complexului sportiv precum și cei de la Centrul de Juniori. Lucrările au demarat cu înlocuirea unor cabluri electrice care fac legătura între stâlpii de nocturnă și cei din jurul Centrului de Juniori și din parcări, acolo nu exista iluminat public. Pe lângă înlocuirea cablurilor electrice, și implementarea unui sistem nou de comandă a nocturnei de la terenul sintetic, pentru care se fac în continuare săpături, s-au înlocuit și o parte din vechile corpuri de iluminat cu unele moderne și mai economice. În același timp se montează becuri și pe stâlpii de la Centrul de Juniori, acolo unde nu exista iluminat pe timp de noapte nici în jurul clădirii și nici în parcări.

Recent, Consiliul Local a constatat încetarea Contractului de Comodat cu clubul Pandurii pentru terenul pe care s-a construit clădirea Centrului de Juniori și a aprobat „darea în administrare a construcțiilor realizate pe terenul identificat cu numărul cadastral 47029 către Direcția Evidența Patrimoniului și Fond Locativ”, după cum se arată în art. 3 din Hotărârea de Consiliu Local nr. 43 din 02.02.2023.

De asemenea, Primăria Târgu Jiu a contestat în instanță intenția lichidatorului Siomax și a creditorilor de la Pandurii de a închiria clădirea construită pe terenul primăriei, ulterior alăturându-se în acest proces și Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj. Este vorba de o „contestaţie împotriva hotărârii comitetului/adunării creditorilor și contestaţie împotriva procesului-verbal al comitetului creditorilor nr.900 din 27.01.2023”.

Galerie foto




Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: