Trotuare de un miliard la Muşeteşti

Primarul din Muşeteşti vrea să facă din comuna pe care o gospodăreşte o comună de rang european. O dovedeşte un proiect prin care primarul solicită finanţare pentru amplasarea de trotuare în comuna sa pe o distanţă de un kilometru jumătate. În acest moment, proiectul este în dezbatere şi analiză pentru a vedea de unde se poate obţine finanţare. Potrivit primarului Ion Ciobea, valoarea proiectului nu depăşeşte un miliard de lei. (C.S)

Punct de informare turistică la Muşeteşti

Primăria Muşeteşti ar putea avea începând din luna mai un punct de informare turistică unde cetăţenii din comună vor fi informaţi cu privire la ultimele reglementări în domeniul pensiilor sau al zonelor turistice din comuna lor. „Este vorba de o construcţie nouă, din fonduri europene, şi unde vom angaja o persoană plătită tot din bani europeni care să-i informeze pe cetăţeni cu privire la toate problemele”, a declarat Ion Ciobea, primarul din Muşeteşti. Astfel de puncte de informare se găsesc şi la primăriile Câlnic şi Peştişani. (C.S)

Bonificaţie de 10% pentru impozit

Gorjenii mai au la dispoziţie doar o lună şi câteva zile dacă vor să beneficieze de bonificaţia de 10% de la taxe şi impozite.  „Gorjenii care îşi achită impozitul pe întregul an la clădiri, terenuri şi mijloace de transport până pe 31 martie inclusiv beneficiază de bonificaţie de 10% din valoarea impozitului”, a declarat Mariana Budulan, şefa Direcţiei de Taxe şi Impozite Târgu Jiu. Cei care însă nu vor achita până la sfârşitul lui martie li se vor percepe majorări de 2% pe lună. În acest moment, cea mai mare datorie la impozit este de 13.000 la clădiri. (C.S)

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: